شهدا ابنوی
اسامی وزندگی نامه شهدای ابنو در این بخش به نمایش گداشته میشود.

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

شهدا ابنو در  انقلاب اسلامی وجنگ تحمیلی ابنو ادامه دهنده راه شهدای دفاع ازاهل بیت درمنطقه “چاههای شهیدان(شیدان)” هستند 

موفقیت وسربلندی مردم ابنو تمام شدنی نیست وبا سرعت روبه سوی اوج حرکت می کند 

همچنین شما میتوانید قسمت جانبازان ابنو را بخوانید 

تصویر شهدا

۱- شهید عزیز اله رئیسی ابنوی

شهدا ابنو

زندگينامه :

شهيد عزيزالله رئيسي ابنوي فرزند آزاد رئيسي ابنوي يکي از شهداي گرانقدر هشت سال دفاع مقدس است .
شهيد عزيزالله رئيسي در تاريخ ۱۳۴۰/۵/۶ در شهر آبادان در خانواده اي مذهبي و متدين ديده به جهان گشود فرزند پنجم خانواده بود با سه خواهر و دو برادر، پدرشان در شرکت نفت آبادان مشغول به کار بود و از اين طريق مخارج خانواده را تأمين مي کرد

عزيزالله چهار ساله بود که پدر بازنشسته شد با بازنشسته شدن پدر آن ها به شيراز مهاجرت کردند و در اين شهر ساکن شدند .
او دوران کودکي را در محيط آرام و با صفاي خانواده پشت سر گذاشت . او تحصيل را در دبستان ابوسعيد آغاز و با مدرسه راهنمايي حکمت ادامه داد و موفق شد در رشته علوم تجربي از دبيرستان محمدرضا شاه پهلوي ديپلم خود را اخذ کند .

 او همواره فعالانه در راهپيمايي ها شرکت مي کرد و چندين بار نيز در تظاهرات زخمي شد ولي او بر عقيده خود استوار بود .

پس از پيروزي انقلاب اسلامي عضو بسيج شد سپس به خدمت سربازي رفت و در قالب سپاه تيپ ۱۱۰ از شيراز به عنوان رزمنده به کردستان منطقه سروآباد مريوان اعزام شد

در جبهه به عنوان آر پي جي زن و کمک تيربار و تير پارچي عليه دشمن بعثي مي جنگيد تا اين که در ۳۱/۳/۱۳۶۳ در منطقه سروآباد کردستان بر اثر اصابت تير دشمن توسط کردهاي عراقي به شهادت رسيد .

پيکر پاک شهيد عزيزالله رئيسي ابنوي به شيراز منتقل و در گلزار شهداي دارالرحمه شيراز به خاک سپرده شد

روح  شهدا ابنو شاد و يادشان گرامي باد 

تصویر شهدا

۲- شهید محمود جوکار ابنوی

شهدا ابنو

زندگینامه :

در تاريخ ۱۳۳۷ در ابنو ديده به جهان گشود و در تاريخ ۶۱/۴/۲۹ در عمليات رمضان در جبهه بصره به شهادت رسيدند و محل دفن ايشان در شيراز ميباشد.

 

دوره ابتدايي خود را در روستاي ابنو مشغول تحصيل بوده و بعد از آنکه دوره ابتدايي را بپايان رسانيد به شيراز آمده و به مدرسه راهنمايي حکمت واقع در خيابان عبيرآميز مشغول تحصيل شد .

از ويژگيهاي اين شهيد بزرگوار اين بود که مردي بسيار مهربان و باادب و ايمان محکمي نسبت به پروردگار خود داشت و عاشق خداوند بود. فعاليتهاي اجتماعي ، سياسي و فرهنگي شهيد قبل از انقلاب تا جايي که امکان داشت و مي توانست به همنوعان خويش کمک مي کرد و از هيچ کوشش دريغ نمي کرد .

از نظر سياسي ذهني باز داشت و هميشه به مسائل مملکتي علاقه وافري نشان مي داد. بعد از انقلاب فعاليتهاي اجتماعي ايشان در زمان انقلاب يکي پاسداري از انقلاب و ديگري کمک به مستضعفان بود .

فعاليت سياسي شهيد بيشتر اوقات درگيري با گروهکها داشت و هميشه خطر آنها را گوشزد ميکرد و به مسائل روز علاقه وافري داشت و ازنظر فرهنگي به کتابهاي امام خميني و آية الله مطهري علاقه بي شائبه داشت. چنان تحولاتي بعد از پيروزي انقلاب در درون ايشان بوجود آمد که بطور کلي زندگي مادي خويش بدست فراموشي سپرده بود و هميشه اوقات بعد از اينکه از جبهه به مرخصي بر ميگشت در فعاليتهاي سياسي و مذهبي بود.

ايشان درباره جنگ تحميلي عراق عليه ايران مي گفتند که اين جنگ از طريق عراق عليه ملتي که رژيم پوسيده پهلوي را سرنگون کرده اند به کارگرداني آمريکاي جنايت کار بر اين ملت مظلوم تحميل شده است بايد ما آنقدر بجنگيم که نه تنها رژيم عراق بلکه کليه ملتي که تحت سلطه ابرقدرتها هستند و بر آنها ظلم مي کنند مبارزه کنيم. بعد از اينکه دوره دانش آموزي را به پايان رسانيدند و درجه گروهبان دومي را که گرفتند پيوسته در جبهه بودند تا زماني که شهيد شدند.

برادر شهيد در زمينه تزئينات خانه و کاغذ ديواري و نقاشي تخصص داشتند و از آثار هنري ايشان يک منظره زيباي نقاشي است و مسافرتهاي ايشان معمولاً در رابطه با بستگان بود

روح شهدا ابنو شاد و یادشان گرامی باد 

تصویر شهدا

۳- شهید عباس اسماعیلی ابنوی

شهدا ابنو

 زندگی نامه : فرزند :مرحوم نورعلی
محل شهادت :فکه تاریخ شهادت:۱۳۶۷/۴/۲۲

متن نامه: بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام به خانواده هاي شهدا با سلام خدمت پدر و مادر بزرگوارم اميدوارم که حالشان خوب باشد از اين که هفته ها با شکيبايي دوريم را تحمل مي کنيد بسيار سپاس گذارم خواهر و برادر عزيزم شب ها که مي خوابم صورت زيباي شما را مجسم مي کنم خواهر جانم حتماً حجاب خود را فراموش نکني و جلو نامحرم خداي نکرده جوري نيايي که دشمن خوشحال شوند

 برادر عزيز چشمان خود را محافظت کن تا الطاف خداوندي شامل حال تو شود به همسايه ها سلام برسان و بگوييد که حاضريم جان خود را فدا کنم تا شما در آرامش باشيد به پسر عموها سلام برساند دوستتان دارم ۱/۱/۱۳۶۲ عباس . والسلام .

روح شهدا ابنو  شاد و یادشان گرامی باد 

تصویر شهدا

۴-شهید جلودار هوشیاری ابنوی

شهدا ابنو

ندگینامه:
شهید جلودار هوشیاری در تاریخ ۱۳۴۴/۱۲/۳ در روستای ابنو بخش سپیدان از توابع استان فارس دیده به جهان گشود

پدر ایشان مرحوم حاج طالب هوشیاری نام دارند که در سال ۱۳۷۴ فوت کرده اند و مادرشان ، رودابه هوشیاری نام دارند . خانواده شهید جلودار هوشیاری در زمان کودکی شهید به شیراز مهاجرت کردند. پدر خانواده از افراد نیک نام و شریف بود که صاحب مهمانسرا در خیابان حضرتی و با درآمد ان خانواده خود را اداره می کرد .

 شهید پس از طی دوران طفولیت ، تحصیل علم را شروع کرد و آن را تا پایان دوره راهنمایی در مدرسه ایرج مظفری ادامه داد و پس از آن ترک تحصیل کرد . زیرا علاقه اش به آرمان های انقلاب اسلامی و امام او را ملزم می کرد که به مقابله با دشمن برود . لذا در بسیج نام نویسی کرد و پس از یک دوره آموزشی داوطلب ، عازم در جبهه های نبرد حق علیه باطل شد .

 شهید گرانقدر جلودار هوشیاری سرانجام در منطقه حاج عمران عراق در تاریخ ۱/۵/۱۳۶۲ توسط دشمن بعثی شهد شهادت نوشید . پیکر پاک شهید جلودار هوشیاری در گلزار شهدای دارالرحمه شیراز به خاک سپرده شد .

روح شهدا ابنو  شاد و یادشان  گرامی باد 

تصویر شهدای

۵- شهيد حسين دهقان ابنوی

شهدا ابنو

زندگینامه:
وي در يکي از روزهاي سال ۱۳۳۹ در روستای ابنو چشم به جهان گشود. در سن هفت سالگي در دبستان که در همان محل بود شروع به تحصيل کرد و تا پايان کلاس پنجم را در همان محل به تحصيل پيوست

 پس از به پايان رسانيدن دوره پنجم ابتدائي پدر و مادرش او را براي ادامه تحصيل به يک مدرسه راهنمائي که در ۲۵ کيلومتري ابنو بود فرستادند و در آن مدرسه راهنمائي به تحصيلات خود ادامه داد.

پس از به پايان رسانيدن دوره سوم راهنمائي باز هم پدر و مادرش او را براي ادامه تحصيل به شيراز فرستادند و کلاس اول نظري را در يکي از دبيرستانهاي شيراز به پايان رسانيد.

در اوايل سال اول نظري بود که در دبيرستان نظام شيراز دانش آموز مي پذيرفت و در همان زمان استخدام دبيرستان نظام درآمد و دو سال دوم و سوم را در دبيرستان نظام (زينب جديد) جنب دانشکده مهندسي به پايان رسانيد و در اوايل سال چهارم نظري بود که کم کم انقلاب شروع شد.

بعد از پیروزی انقلاب ايران به پيروزي رسيد و چون ديد در يک محيط ارتش نمي تواند ادامه تحصيل دهد از دبيرستان نظام استعفا کرد و به تحصيلات خود ادامه داد و بالاخره در سال ۱۳۵۷ تحصيلات خود را در همان دبيرستان نظام (زينب جديد) در رشته ریاضی فیزیک به پايان رسانيد

و در تاريخ ۲۰/۳/۵۹ در حدود سه ماه قبل از اينکه جنگ ايران و عراق به صورت آشکارا درآيد براي گذراندن دوره آموزشي توسط حوزه وظيفه عمومي شيراز به پادگان لشکرک تهران فرستاده شد و پس از پايان رسانيدن دوره دو ماهه آموزشي در تاريخ ۲۰/۵/۵۹ او را به لشکر ۲۸ سنندج انتقال دادند 

 در زمان خدمت در سنندج در نامه هايش هميشه خانواده را دلداري مي داد و روحيه انهارا قوي مي کرد خلاصه پس از چندين نامه در آخرين نامه اش که پس از شهيد شدن وي به دست خانواده رسيد براي پدر و مادرش نوشته بود که :

پدر و مادر عزيزم از دوري من ناراحت نباشيد و هميشه اوقات بياد خدا باشيد و من وظيفه انساني و شخصي خودم را انجام دادم جنگ بين ما ايرانيها و عراقي ها سخت درگير شده است و احتمال آن مي رود که پس از مدتي جنگ جهاد شود و تمام ملت براي حفظ ناموس و جان خود به جنگ بروند.

 دو روز پس از نوشتن اين نامه و پس از يک ماه خدمت در جبهه سنندج در تاريخ ۶/۷/۱۳۵۹ چشم از جهان بست و شربت شهادت را به دست مزدوران عراق نوشيد در تايخ ۹/۷/۵۹ در قطعه شهدای دارالرحمه شيراز به خاک سپرده شد.

روح شهدا ابنو شاد و یادشان  گرامی باد 

تصویر شهدا

۶- شهيد علی رحيم خانی

شهدا ابنو

زندگینامه :

در سال ۱۳۴۵ در بيضاء ديده به جهان گشود .و در سن ۷ سالگي تحصيل را آغاز نمود و پس از پايان کلاس سوم ابتدايي به شيراز مهاجرت نمود . دوره ابتدايي را در مدرسه بهشت آئين شيراز به پايان رسانيد و به سبب علاقه زيادي که به ورزش داشت در باشگاه کاراته ثبت نام نمود .

وي روزها کار مي کرد و شب ها درس مي خواند و در کنار آن به انجام تمرينات ورزشي مي پرداخت .تا اين که کلاس دوم راهنمايي را نيز به پايان رسانيد . و سپس در باشگاه کونگ فو مشغول تعليم گرفتن رموز کونگ فو گرديد .علي به مدت ۲ سال در مطب يکي از پزشکان جراح داندانپزشک به کار پرداخت .

دندان سازي را به خوبي فرا گرفت و خود به طور مستقل مشغول کار شد .وي اغلب به روستاها مي رفت و براي روستايان دندان مي ساخت .و در همين سال ها بود که انقلاب عظيم اسلامي ايران کم کم تحقق مي پذيرفت .علي نيز در تظاهرات شرکت مي کرد .مدت ها کار کردن را کنار گذاشت .

علاقه وافري به امام امت خميني بت شکن داشت و در هر صحبتي که مي شد در بحث شرکت کرده و همه را قانع مي کرد .به مطالعه کتاب خصوصا استاد شهيد مطهري و شهيد بهشتي،رجايي باهنر،دستغيب،مدني،و رساله امام علاقه خاصي داشت. پس از اين که به ياري و نصر خدا و به برکت رهبري ؟؟؟ زعيم عالي قدر امام خميني انقلاب اسلامي به ثمر رسيد .علي دوباره کار دندان سازي خود را در روستاها آغاز نمود .

 با شروع جنگ تحميلي جنگ تحميلي رژيم کافر عراق بر ملت مسلم ايران هواي جبهه کرد و تصميم گرفت عازم جبهه گردد. تا اين که بالاخره پس از ديدن دوره آموزشي پزشکي به برادرش گفت که مي خواهد براي رفتن به جبهه ثبت نام کند و برادرش وي را به خدا سپرد .

سرانجام در تاريخ ۲/۲/۶۱ از پادگان شهيد عبدالله مسگر به جبهه خونين شهر اهواز اعزام گرديد . و سرانجام در تاريخ ۵/۲/۶۱ در اثر جراحات در جاده اهواز خونين شهر به درجه رفيع شهادت نائل گشت . به اميد اين که خون سرخ شهيدان هيچ گاه پايمال نشود و هميشه راهشان ادامه يابد . 

روح شهدا ابنو  شاد و یادشان گرامی باد 

تصویر شهدا

۷- شهید فاطمه جعفری ابنوی

شهدا ابنو

 زندگی نامه:

شهیده فاطمه جعفری ابنوی در شیراز در محله شمس در سال ۲۳/۲/۱۳۵۹ به دنیا آمدند وی فرزند سوم خانواده بود اسم پدرشان امین الله و اسم مادرشان سکینه می باشد شغل پدرشان آزاد بوده است

وی تحصیلات خود را تا سوم ابتدایی در مدرسه عباس بنائیان گذراند وی نمره اول کلاس بود که تمام معلمان و مدیر از او تعریف می کردند.

وی در ۱۳/۱۲/۱۳۶۶ به هنگامی که تازه از مدرسه آمده بود و هنوز لباس مدرسه بر تن داشت در ساعت ۱۲ ظهر بر اثر بمباران هوایی به همراه خواهر خود سمانه که دو سال داشت به درجه رفیع شهادت نائل شدند و خواهران دیگر و مادرشان زخمی و جانباز شدند و پیکرشان در شیراز به خاک سپرده شده است .

روح شهدا ابنو شاد و یادشان گرامی باد 

تصویر شهدای ابنوی

۸- شهید سمانه جعفری ابنوی

شهدا ابنو

زندگی نامه:
شهید سمانه جعفری ابنوی در شیراز در محله قالیشویی در سال ۵/۹/۱۳۶۵ به دنیا آمدند اسم پدرشان امین الله و اسم مادرشان سکینه است وی فرزند ششم خانواده بوده است . وی دو ساله بودند که در سال ۱۳/۱۲/۱۳۶۶ بر اثر بمباران هوایی به درجه رفیع شهادت نائل شدند .

روح شهدا ابنو  شاد و یادشان گرامی باد 

با تشکر از سجاد علیپور ابنوی

جهت اطلاعات زندگینامه شهدا

همچنین شما میتوانید قسمت جانبازان ابنو را بخوانید 

اشتراک گذاری این مطلب در شبکه اجتماعی

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *